iPileCom - porapaalutustietokone monitoroimassa massiivista patoseinäurakkaa

Ilmi Solutions Oy:n paalutustietokone oli mukana kun Destia Engineering Oy sai valmiiksi Suomessa suuren patoseinäurakan. Patoseinän poraustyö onnistui hyvin Destia Engineering Oy:n osaavalla henkilöstöllä sekä tehokkaalla Llamada P105TT porakoneella ja valmistui aikataulussa. Kaikki paalut porattiin käyttäen Llamada P105TT porakonetta.

Patoseinän mittaluokasta kertovat jo seuraavat luvut:

  • patoseinäpaalukoko RD700
  • RD700 paaluja 773 kpl
  • pelkkää kallioporausta D778 mm yhteensä noin 2800 m

Koska RD700 patoseinän laatuvaatimukset olivat erittäin vaativat, käytettiin RD700 patoseinän porauksen monitorointiin iPileCom - porapaalutustietokonetta. Kaikki RD700 patoseinäpaalut piti porata vähintään 3m kallioon.

iPileCom - monitoroinnin avulla pystyttiin varmistamaan täysin luotettavasti jokaisen RD700 - paalun kalliotunkeuman olevan vaadittu, minimissään 3 metriä kallioon. Helppokäyttöinen iPileCom toimi koko työn ajan luotettavasti.